Як визначити код товару?

В загальному випадку Макаронні вироби підпадають під коди товарної групи 1902. Детальний опис кожної товарної позиції наявний за наступним посиланням.

Детальніше про класифікацію товарів читайте за посиланням.

Які особливості потрібно враховувати при класифікації вашого продукту згідно групи 19?
  • Класифікація продукції для макаронних виробів проводиться відповідно до певного типу макаронних видів та буде підпадати під товарну позицію 1902 20 або 1902 30 (кус-кус класифікується згідно товарної позиції 1902 40). Конкретний вид макаронних виробів може, наприклад, включати м'ясо, може бути сушеним або прозорою локшиною та буде класифікуватися відповідно до товарної позиції. Наведемо декілька прикладів, як знайти 10-значий код TARIC для певного виду макаронних виробів.
  • Під кодом товарної позицією 190220 ви знайдете пасту з начінкою, незалежно від того чи вона варена чи приготовлена в інший спосіб.
  • Під товарною позицією 1902 20 існує ряд кодів товарів для різних видів пасти з начинкою, незалежно від того чи вона містить м'ясо, ковбаси або рибу, і якщо містить рис чи не містить рис. Наприклад, макаронні вироби, які містять рис і понад 20 мас.% м’яса (або ковбаси),  класифікуються відповідно до товарної позиції 1902 20 30 20.
  • Хоча під товарною позицією 1902 30 ви знайдете інші макаронні вироби, які не класифікуються згідно товарної позиції 1902 20.
  • Під товарною позицією 1902 20 ви можете, наприклад, знайти сушені макаронні вироби з вмістом рисом під товарною позицією 1902 30 10 20.
  • 10-значні TARIC коди наведено тут лише для прикладу і тому ви повинні переконатися в тому, що ви визначили правильний код для вашого виду макаронних виробів.

Наразі матеріали класифіковані цим терміном відсутні.